tag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post5192699698060345460..comments2023-11-15T17:26:19.924+01:00Comments on Čarovnije z male kmetije: Namaz iz zelenih paradižnikovČarovnije z male kmetijehttp://www.blogger.com/profile/03329268063499100476noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-87741191958605542352015-09-01T17:43:45.195+02:002015-09-01T17:43:45.195+02:00Torej nic ne kuhasTorej nic ne kuhasAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07693880404774592278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-13279310578775532662013-10-20T10:36:30.009+02:002013-10-20T10:36:30.009+02:003 kg zelenega paradižnika
2 žlkici soli
200g hrena...3 kg zelenega paradižnika<br />2 žlkici soli<br />200g hrena<br />200g zenfa<br />tri glavice česna<br />(poper po okusu)<br />3dcl sončničnega olja<br />2 žlici sladkorja<br />3 dcl vinskega kisa<br />Paradižnike zmelješ, posoliš, čez noč jih daš v gazo da se odcedijo.(na hladnem) Odcejenim dodaš zenf, hren, poper, sladkor,kis in česen. Vse skupaj postaviš v hladilnik za tri ure. Nato dodaš še olje dobro premešaš in postaviš nazaj v hladilnik za 3 ure. nato hladno naložiš v čiste kozarčke in zapreš. Če ti barva ne odgovarja dodaj žlico rdeče mlete paprike. Če vam odgovarja okus česna ga lahko povečate, Ali pa namesto česna dodate začimbo, ki je po vašem okusu, npr. Majaron...gostoto namaza urejate z količino kisa in olja! NJAMI !!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-79045672442103123762013-10-16T14:17:35.072+02:002013-10-16T14:17:35.072+02:00seveda mi ga imamo vse do novega letaseveda mi ga imamo vse do novega letaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-77285616908163585502013-10-12T21:42:46.473+02:002013-10-12T21:42:46.473+02:00slastno
slastno<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-21638829687138431672013-10-09T11:15:59.288+02:002013-10-09T11:15:59.288+02:00Ooo, super ideja, kako porabiti zelen paradižnik. ...Ooo, super ideja, kako porabiti zelen paradižnik. Hvala. Zgleda slastno.Helenahttps://www.blogger.com/profile/13566190388057685606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-35053214638631776692013-10-08T20:19:00.039+02:002013-10-08T20:19:00.039+02:00Dobra ideja!Dobra ideja!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03491136711053813039noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-42705055775792302382013-10-07T14:56:03.375+02:002013-10-07T14:56:03.375+02:00Si me spomnila, da smo ga včasih delali. Meni je t...Si me spomnila, da smo ga včasih delali. Meni je tudi dober in ker je pri mami še kar nekaj zelenega paradižnika bom verjetno poskusila narediti še letos.Simonahttps://www.blogger.com/profile/01576264884982957731noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-38523069339115705582013-10-07T14:14:36.709+02:002013-10-07T14:14:36.709+02:00Uuu parav zanimiv namaz. Tudi jaz sem jih pobrala ...Uuu parav zanimiv namaz. Tudi jaz sem jih pobrala v soboto z vrta, dala sem jih v klet, menda naj bi dozoreli...Halihttps://www.blogger.com/profile/12787342829512659170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-41964533862899884242013-10-06T23:04:48.766+02:002013-10-06T23:04:48.766+02:00O madonca zdaj pa spet nekaj novga vem:) zeleno lj...O madonca zdaj pa spet nekaj novga vem:) zeleno ljubim te zeleno:)zgleda super:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08638987045531184851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-22148596681174997362013-10-06T21:18:09.442+02:002013-10-06T21:18:09.442+02:00Izgleda slastno, tudi jaz bi en tak košček
lp Tama...Izgleda slastno, tudi jaz bi en tak košček<br />lp TamaraUstvarjalni utrinki Tamara P.https://www.blogger.com/profile/09312381158197742169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-867217875976822073.post-7813040318604699542013-10-05T23:01:58.298+02:002013-10-05T23:01:58.298+02:00Zanimivo. O tej zeleni stvari, ki naj bi bila stru...Zanimivo. O tej zeleni stvari, ki naj bi bila strupena, sem slišal zadnjič od Savine v oddaji Gostilna išče šefa. Je pa zato toliko bolj fotogenična - zelena. DBhttps://www.blogger.com/profile/03022364879440150496noreply@blogger.com