ponedeljek, 15. januar 2018

Praznovanja otroških rojstnih dni

Vse skupaj se je začelo z našimi otroci. Najprej so bila praznovanja rojstnih dni, kjer je bilo vedno noro fajn in so vsi pohvalili, kako je pri nas luštno. Potem so prihajali s svojimi skupinami iz vrtca, pa z razredom, potem so še sosednje skupine vprašale, če lahko pridejo, pa še ostali razredi...


Najprej vrtci, pa šole, potem so otroci spraševali, če lahko pridejo še kaj k nam...


In smo praznovali rojstni dan....pa še enega, pa spet....


veliki in majhni, punce in fantje,


nikoli nam ni dolgčas, nikoli ni isto, vedno so vsi zmagovalci :)


Gozd in potok sta neusahljiv vir idej in zabavnega početja.


Si lahko predstavljate, da brodimo po potočku ob vsakem letnem času? Poleti bosi, v hladnih mesecih pa obuti. Žuborenju vode in zlaganju kamenčkov se je nemogoče upreti.


Ustvarjalnih idej nam itak nikoli ne zmanjka, otroci pa v tem vedno nadvse uživajo.


Včasih si spečemo najboljše čokokruhke,


vedno pa imamo taborni ogenj. Vse pogostejši so tudi mali žurerji, ki imajo radi pravljičnost lučk in skrivnost praznovanja v temi :)


Tisto najlepše in najmehkejše, kar imamo vsi najraje, pa so naše živalce :)


Koliko nežnih trenutkov nam podarijo!


Hvaležni naravi za vse,... zrak, ki ga dihamo in zemljo, ki nas hrani, skušamo deliti veselje z otroki.
Ljubezen je prerasla v pravo dejavnost. Vsi se učimo, drug od drugega, od narave in živali.... in tako čisto čisto naskrivaj, med igro in smehom, obujamo iskrice spoznanja, da smo vsi skupaj otroci Zemlje.
Srečno, Keltika


10 komentarjev:

  1. Čudovito. Pravi raj na zemlji. To pa je nekaj za otroke in mlade po srcu. Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  2. Keltika, takšna praznovanja so res nepozabna. Danes, ko so praznovanja otroških rojstnih dni vezana na razne centre (bowling, kino ...), so vaša praznovanja nekaj posebnega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo pozdravljena Mateja, kolk časa pa tebe že nisem zasledila:)- pa moram priznati, da tudi jaz malce zanemarjam komentiranje:(. Sem pa vesela tvoje današnje objave, da si nas ponovno spomnila na vaše lepe trenutke druženja in na ves otroški živ-žav, ki se pri tebi dogaja. Naj vam bo še naprej lepo, uživajte v naravi in še vprašanje: ali mogoče tvoj raj doživijo tudi starejše osebe,npr. blogerce?:) To je sedaj vržena kost:)-lep pozdravček Andreja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe, draga Andreja, tole pa že dolgo zori ane:) Kaj če se res zmenimo, spomladi? Ampak bi nas mogle vidve z Majo vkup spravit, sta nas razvadili :)

      Izbriši
  4. Iz fotografij je čutiti, kako otroci uživajo. :-) Imejte se lepo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Za malimi koraki ste začeli, ja, tako se začnejo vse velike uspešne zgodbe. In kot praviš: "Ljubezen je prerasla v pravo dejavnost." Otroci pa itak najbolj uživajo v najbolj preprostih igrah ... živali, voda, ogenj. Jaz se spomnim, oz. najbolj mi je ostalo v spominu pri otrocih iz blokov/stolpnic, ko sem jim dovolila, da lahko neomejeno cvilijo, kričijo in tulijo. Res je lepo gledat srečne in zadovoljne otroke.

    OdgovoriIzbriši
  6. Oppa pa se začenjajo nove zgodbe in druženja in ljubezni... Super si predstavila vaša praznovanja - vso srečo naprej :)

    OdgovoriIzbriši
  7. kako se ne bi vračali, če je pri vas tako fajn... bravo!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitam, tudi, če to ni ravno KUHARSKI BLOG je uvrščen na seznam na ZAZDRAVJE.NET .... držim pesti, lahko se glasuje tudi samo za en blog (čeprav piše, da lahko za 3), preverjeno :)
    http://www.zazdravje.net/kuhamo.asp?recept=220

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Saša, a veš kako presenečenje je tole zame! Sploh nisem vedela, da se kaj dogaja, pa dobim ta teden pošto domov, da sem na tem seznamu. Ja, zanimivo :), hvala, vsem, ki berete moj blogec :)

      Izbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)