petek, 18. december 2015

Nekaj voščilnic

Je pa le nastalo :) Počasi se tudi mene loteva decembersko vzdušje in medtem, ko eni že pošiljajo, pri nas nastajajo novoletne voščilnice.



Cel kupček različnih,


nekaj mojih, nekaj izpod otroških rok,


vseh barv,


in v obliki koledarčkov za na steno


 različnih tehnik


 pa tudi za kakšno drugo priložnost.



Vse naokrog pa toliko lepih voščilnic, da je človek kar zmeden.  Bolj okrašene, manj okrašene, te barve, one barve, take šablonce, tiste štampiljke, pa kaj vse bi bilo fajn še dokupit....idej polna glava, da sploh ne najdem ene, ki bi jo uresničila. Neverjetno ustvarjalen je naš svet, v vsej tej poplavi slabih novic s strani medijev, je naša ustvarjalna energija pravo sonce!
Drage moje ustvarjalke in ustvarjalci, mi držimo svet v ravnovesju, vam povem :)
In edino, kar se na dolgi rok, zaradi zdravja in veselja, res splača pogledat, so blogi naših ustvarjalk in ustvarjalcev, tako kuharskih, kot papirčkastih, nakitkarskih, nitkastih...
Da bi še dolgo krožila ta pozitiva med nami :)
Lp,Keltika

21 komentarjev:

  1. Draga Keltika, tako lepo si tole napisala, se zelo strinjam. Krasno ustvarjate in ja, naj te potolažim, tudi pri meni bo šele ta vikend glavni "ruker" za novoletne voščilnice:)) lp, T.

    OdgovoriIzbriši
  2. Keltika, vedno čudovito!Obisk pri tebi poboža... in polepša.
    Uživajte v ustvarjanju in drug z drugim!

    OdgovoriIzbriši
  3. Všeč mi je CAS videz tvojih (vaših) voščilnic. Vse po vrsti so zelo lepe. Koledarčki pa so tudi super. Lepo bodo popestrili prav vsako steno.
    Želim ti vesele prihajajoče praznike.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasne so, tudi pri nas še nastajajo, a upam, da nam bo uspelo vse pravočasno tudi poslati
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  5. Ah novice, koga to še zanima. Poslušam itak samo še Rockradio, na računalniku pogledam tvoj blog (pa še kakšen tak) in sem takoj boljše volje. Lepo ustvarjaj in razvajaj svojo dušo še naprej.

    OdgovoriIzbriši
  6. Keltika, krasna serija novoletnih voščilnic - tvoje pisanje pa vedno seže globoko.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  7. O Keltika, nič ne jamraj:), saj se jih je že kar nabralo in še zelo simpatične so, tvoje in otroške:)Pa še nekaj dodatkov, mislim, da se je praznični nemir že naselil vate:)) Lep pozdrav in bodite še naprej ustvarjalni, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  8. Najprej se bom ustavila pri besedah pod voščilnicami. Pri meni je podobno. Obiski ustvarjalnih blogov so pravi balzam in priložnost za umiritev. Koliko lepega, dobrega, navdihujočega ...
    Uh, kakšen pester izbor čudovitih voščilnic in obešank. Vsaka zase majhna zgodba.

    OdgovoriIzbriši
  9. Res je tako pozitiven ta naš ustvarjalni (virtualni in tudi v živo) svet in tudi sama sem vesela da sem del tega. Meni je ustvarjanje kot meditacija, ko pozabim na vse drugo (včasih še kaj skuhat ;) Vidim, da ste tudi v vaši družini tako meditirali in naredili lep kup krasnih stvari, ki bodo zagotovo osrečile prejemnike.

    OdgovoriIzbriši
  10. Super je, da ste bili aktivni v ustvarjanju in rezultat so krasni izdelki.
    Fino je, ko lahko pobegnemo od vsakdana v naš ustvarjalni svet in pozabimo vsaj za tisti čas na vse drugo. Ustvarjajte in imejte se lepo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Koliko lepega in lušnega na kupu in tile koledarčki so res super. Se popolnoma strinjam, da je naša ustvarjalna energija pravo sonce.

    OdgovoriIzbriši
  12. aaa kako ste bili pridni, krasni izdelki, to je to kar potrebujemo :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Joj, kako ste praznično marljivi in ustvarjalni. Voščilnice so zelo barvite in pisane, tako kot je pisan tudi vaš vsakdan. Brskanje in naslajanje na blogih pa je res pravi balzam za dušo in oko.

    OdgovoriIzbriši
  14. Tudi jaz se strinjam s tabo, da je naš mali blogovski svet prava svetla točka, pravo nasprotje tistega, kar nam ponuja TV, radio ter ostali mediji.
    Super voščilnice ste naredili in marsikomu bodo polepšale dan.

    OdgovoriIzbriši
  15. drage dame, kako zelo se strinjam z vami. Tudi meni majhne stvari polepšajo dan! Kakšen čudovit sončen dan je zunaj, žal me služba drži za računalnikom,ko pridem domov, bo mogoče že kakšna zvezdica na nebu, lučka na oknu, prijazen nasmeh prijateljev...
    Vse dobro vam želim.

    OdgovoriIzbriši
  16. Točno tako je, kot si zapisala ob koncu objave! Lepo se imamo v tem toplem kotičku. Naj še dolgo ostane tako.
    Tvoje voščilnice so vse po vrsti čudovite in prava paša za oči. :-) Grem pogledat še ostalih, saj sem v rahlem zaostanku. :-)

    OdgovoriIzbriši
  17. Prelepe voščilnice in luštkani koledarčki, ki so našli novi domek v teh prazničnih dnevih.

    OdgovoriIzbriši
  18. Zelo zelo lepe voščilnice in res krasna ideja s koledarčki! Všeč mi je, da otroci sodelujejo pri ustvarjanju in komaj čakam, da bo naša tudi dovolj "velika", da ne bo jedla lepila, "strašila" naokrog s škarjami (ki jih ponesreči pozabim kje) in pobarvala z barvicami vseh papirjev, ki jih zagleda :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Vse po vrsti so zelo lepe! Zelo luštna ideja s koledarčki, pa samorog je tudi totalno srčkan. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)