sobota, 5. marec 2016

Mala boho torba

Danes je bil en lušten dan. Kar nekaj ustvarjalk se je udeležilo srečanja, ki so ga organizirale punce s craftalnice in dve uri sta bili čistočisto prekratki za nas. Smo pa res ena pisana druščina, same fejst ženskice :)

Kot moja zadnja torbica.


Pisane, različne, drugačne, vesele, malo romantične in predvsem pozitivne.


 Samosvoje z vseh strani :)


In četudi se zdi, kot, da že celo večnost pada sivina z neba, pomlad kaže svoje barve.


Zemlja se ob žarkih sonca hitro suši in greje in nič prezgodaj ni, za prve setve graha.


Pa tudi dež in blato se da izkoristiti na polno.


Mi smo namesto računalnika in televizije zasukali mašinco za rezance in maladva sta naredila krasne domače pirine lazanje.


Mami pa voščilnice in škatlice .)


To sem namenila Andreji iz Craftalnice, ki je praznovala pred dnevi. Ena od štirih pridnih ustvarjalk, ki so današnji dan naredile drugačen, družaben in prijazen.


Škatlice pa so ljubezen, ki me je zavrtela v zadnjem času. Kar sem se lotila čokoladnic, se ne morem ustavit. Zdaj so na vrsti embalažice za 10 dag kave.


Nič ni lepšega, kot začiniti običajen, miren vsakodnevni dan, s smehom med ljudmi s katerimi deliš iste ljubezni.
Toplo je, mir.
Kako lep svet si delimo :)
Lp, Keltika

26 komentarjev:

  1. Mateja,res vesela sem, da sva se spoznali tudi v živo in ja, krasen dan je bil danes, kot so krasne tvoje fotografije in izdelki. Za torbo že veš, otroci so res pridni in tvoja /Andrejina voščilnica je tako zelooo luštna, prava cortika. Škatlica za kavo - rečem samo vauu, čudovita je. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Lušna pisana objava. Od pisane zanimive torbice, do pisane, radostne voščilnice, vmes pa mir v srcu ob sajenju graha in valjanju pirinih rezancev. Na koncu pride seveda kavica in tvoja najlepša misel na koncu. Hvala ti.

    OdgovoriIzbriši
  3. ja, danes je bil res en prekrasen dan, še več takšnih ... še ena tvoja neverjetna torbica, kaka cartika in kakšna luštna voščilnica - aha, to je ta gobica :). tele škatlice so pa kar zahtevne videt, ampak lepe pa tako ... hudo ... imej se fajn!

    OdgovoriIzbriši
  4. Same 'fajn ' reči... Za ponovit...

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Mateja, res je, kar si zapisala, zelo lepo je bilo spoznati se v živo in tale tvoja torbica čudovito ponazarja naše druženje in energije, ki so se med nami prepletale. Čudovita torbica! Pridni otroci! In voščilnica za Andrejo VAU! Kako je lepa..., kar potopim se vanjo in v to, kar sporoča. Prosim povej mi, katera štampiljka je to? In ti ovitki za kavico superca! Lepo bodi, Tanja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tanja evo povezavo do štanpiljke: http://www.polkadoodles.co.uk/magic-neighbours-clear-polymer-stamps/

      Izbriši
  6. Mateja, to je pa bil produktiven dan, tako barvito ustvarjanje - od torbice, ki je noro dobra, voščilnica za Andrejo fantastična in otroci so naredili odlično podlago za lazanjo:) Rožic pri nas na žalost ni, še tisto kar je bilo, je sneg na debelo pokril.
    Me veseli, da ste se imele lepo in super, da se to kmalu ponovi:))) Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  7. Takoj sem jo spoznala, tvojo torbico. res je taka pisana in vesela, kot smo me. Res smo taprave skupaj. Vesela, da smo se videle in objele še v živo. Toliko pozitivne energije na enem mestu!

    OdgovoriIzbriši
  8. Še vedno sem pod vtisom včerajšnjega druženja. Lepo te je bilo spoznati tudi v živo. Sicer se pa že zelo dolgo poznava. :-)
    Torbica je tako topla, romantična in zasanjana, kot vse, kar ustvarijo tvoje zlate roke. Voščilnica za Andrejo je čudovita. Hvala za povezavo do štampiljke, ki je res nekaj posebnega. Za škatlice pa že vem, da so postale škatlomanija. :-) Super je!

    OdgovoriIzbriši
  9. JoJ Mateja, tole tvojo čudovito pisano torbo sem občudovala že na FBju. Tako lepo si jo sešila skupaj in uporaba jeansa in pisanega blaga je naravnost očarljiva :-))
    Hvala ti za prelepo voščilnico, ki je prispela v moj domek ... res je lepa in posebna.
    Za konec pa še, hvala ker si včeraj prišla na srečanje CRAFT-alnice. Res je, čist prekratko je bilo in dobri dve uri sta minili čist prehitro. Super punce in krasne dušice ste, tako da sem še čist navdušena nad včerajšnjim dnem ♥ Hvala za tvoje darilce ♥

    OdgovoriIzbriši
  10. Mateja....lepo te je bilo spoznat tudi v živo in jaaaa, res je bilo lušno te dve uri pol...toliko taprave energije res ne vidiš nikjer drugje. Torbica v kombinaciji jeans in pisano blago...mene s tem takoj kupiš, voščilnica za Andrejo je fantastična...resnično je tako lušna s tem motivom, kofe-škatla pa...kaj naj rečem...spet se lahko naslajam nad tvojo stranjo. čao

    OdgovoriIzbriši
  11. draga moja vse je tko lepo torba , lazanje, voscilnice:))) zavitki za kafe:)))) joj kolk si inovativna :))) vsestranska bejbika:)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja pa iiii, kako lepa torbica!

    OdgovoriIzbriši
  13. Koliko energije se preliva pri vas! Kar čutim jo iz fotografij! In vi že sejete! Pridni pridni! Kar ne morem se načuditi vsem spretnostim tvojih čarobnih rok ... ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Vsaka torbica, ki jo pokažeš je bolj super in bolj odštekana. S temi barvami si me čisto začarala in da bo šment še večji, si jih prenesla tudi na super simpatično voščilnico. Res je bilo fajn spoznati se v živo in mislim, da nam je kar dobro šlo, le škoda, da je prehitro minilo. Upam, da ti rezalnik dobro dela!

    OdgovoriIzbriši
  15. Prekrasna torbica in čestitka in škatlica. Super, mhmhm lazanja iz domačih testenin...pridni ste!

    OdgovoriIzbriši
  16. Ne vem, kaj mi je lepše - vse je čudovito, voščilnica in pa darilna škatlica s kavo sta pa extra!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  17. Počasi se z miško premikam od slike do slike in občudujem lepote, ki ste jih ustvarili. Čudovito. Lp

    OdgovoriIzbriši
  18. Kakšna vesela torba. Pogled nanjo te kar spravi v dobro voljo. Pridne otroke imaš in lepo da ti dajo tudi čas, da narediš kakšno voščilnico ali lep paket za drobno pozornost. Same krasne stvari. Me veseli, da ste se podružile in se imele lepo.

    OdgovoriIzbriši
  19. Berem, da ste imele res lep dan.
    Torba je fantastična, barvita in z zanimivimi detajli.
    To, da ti otroci pomagajo na vrtu ..., se danes kar malo izgublja. Žal so prikrajšani za marsikatero spoznanje, doživetje ...
    Čokoladnice pa so "IN". Tvoji sta zelo lepi.

    OdgovoriIzbriši
  20. Joj kako ste bili pri vas vsi pridni...

    OdgovoriIzbriši
  21. POzdravljena, mene je pa očarala ta boho torbica, prva na sliki, pa me zanima, a se da to kupit pri vas? lahko naredite po naročilu? kam vas lahko kontaktiram zasebno? Lp Alja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo Alja, če odprete ikonco -o meni, najdete tam tudi moj mail.LP

      Izbriši
  22. Cudovita torbica, in tudi vse drugo je super.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)