petek, 26. februar 2016

Še recikliram jeans in papirčkam

In spet je nastala torbica. Res rada šivam torbice, nastajajo sproti, čisto po navdihu in najbrž ne bi znala narediti dveh enakih.


Blago me kar samo vodi in ideje se porajajo ena za drugo, lepo po vrsti, da se vse zloži, tako, kot se mora.


Včasih mi rezultat sicer ni najbolj všeč, ampak, stvari se vedno zložijo tako, kot je prav.
Najlepše je, kadar se zložijo čisto na novo, zadišijo po ljubezni in ustvarjajo srečo.


Voščilnice za te trenutke so mi največji izziv in nikoli nisem zadovoljna z njimi. Za malo pupo, ki je osrečila družino prijateljev sem Tinine copatke izrezala iz filca in ročno obšila. Mučila sem se z embosiranjem in na koncu spet nisem preveč zadovoljna.


Se mi zdi, da z nobeno čestitko ne morem izraziti toliko nežnosti in veselja, kolikor bi ga rada pokazala ob rojstvu otrok.

Kasneje je lažje. Ko mulčki rastejo, že drug drugemu izdelujejo voščilnice, narišejo še risbico in znajo izraziti točno toliko veselja, kot ga želijo. Najmlajša je spet izdelala voščilnico za prijateljico. Tokrat je uporabila štampiljko Gorjuss. Znotraj pa se skriva  risbica. Prijateljica je bila pošte izredno vesela. Res se mi dopade, da smo blogerke med seboj obudile lepo navado pošiljanja voščilnic. Ker toliko veselja, kot ga lahko naredi mali kos papirja, ga ne more noben sms ali mail.


Bodite lepo :)
Lp, Keltika

19 komentarjev:

  1. Tvoja torbica je spet ena izmed WOW stvari. Pa tudi čestitke ne zaostajajo. Všeč so mi obšiti copatki.

    OdgovoriIzbriši
  2. Veš kaj Mateja, zdaj se bom pa postavila v vrsto za eno tako torbo. Prekrasna je in tisti srček... vauuu. Voščilnica je pa tudi močno ljubka in lepo si obšila copatke.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mateja, ko berem tvoje objave se mi koža ježi:).Tako lepo opišeš vsak trenutek ob ustvarjanju,vse občutke ki te vodijo pri tem:) - ti to res znaš. Tvoje torbe so fenomenalne in voščilnica tvoje tamale je odlična - pohvali jo:) Copatki za dojenčka pa tako lepo in na povsem nov način uporabljeni - bom ukradla idejo:)))) Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  4. Torbica je res enkratna, kmalu me boš navdušila in bo tudi moj šivalni stroj večkrat v uporabi.

    OdgovoriIzbriši
  5. O, koliko lepega si nam spet pokazala. :-) Nad torbico sem popolnoma navdušena. Dobrodošlica dojenčici je zelo nežna in izdelana z občutkom. Ideja z obšitimi copatki je za zapomniti si. :-)Tvoja Tamala pa je že prava mojstrica izdelovanja čestitk. Naši zgledi vlečejo. :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Všeč mi je recikliranje, ker nastanejo prav posebni unikati. Torbica je imenitna in z veseljem bi z njo pohajkovala po mestu. :) Voščilnica ob rojstvu pa je tako nežna, prav mila in polna ljubezni. Pravijo, da moramo kdaj pa kdaj pogledati z drugega zornega kota.. Da so takrat trenutki in stvari v življenju lepše videti, kot se nam zdi na prvi pogled. ;) Meni je dvojno embossiranje čudovito, daje poseben čar ob veselem dogodku. In oooh ti copatki.. Lepi, polni mehkobe in tako ljubki. Res odlična ideja! In če smem, bi jo z veseljem uporabila za prav tak dogodek. Tudi meni je vedno lepše, dobiti in podariti "košček papirja" narejen z veliko ljubezni.
    Pozdravček, V.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako prečudoviti so tvoji izdelki, vsi po vrsti. Glede pošiljanja voščilnic si pa tako zelo dobro in resnično napisala. Sama sem srečna kot otrok, ko prejmem ročno izdelano voščilnico in jo lahko še tolikokrat vzamem v roke in občudujem.

    OdgovoriIzbriši
  8. Bravo za torbo, čudovita,zanimiva in unikatna, zelo praktična! Vesela in navdušena, da šivaš. Nežna čestitka ob rojstvu je čudovita in vse čestitke tvoji punci za njen izdelek, ki zgleda prav profesionalno! Pridne sta!

    OdgovoriIzbriši
  9. Vedno obvladaš... in uspeš... in narediš...in je popolno...

    OdgovoriIzbriši
  10. o, ko bi bila jaz ta deklič na konju ... čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  11. Tvoje reciklaže vedno občudujem in vedno izdelaš iz starih stvari neverjetno lepe novitete. Voščilnici pa sta zelo lepo izpadli in v hčerkici imaš zelo nadarjeno naslednico.

    OdgovoriIzbriši
  12. draga moja tvoji izdelki so vedno zelo dovrseni:)))
    vse ti rata:)))
    torbica je super:)) copatki pa za popapat:))) nezni:))

    OdgovoriIzbriši
  13. Joj, te tvoje čudovite torbe, pa otroške voščilnice, ti copatki na voščilnici so tako cart. Kako lepo je, če gredo otroci po ustvarjalnih zgledih, čudovita je voščilnica s konjem.

    OdgovoriIzbriši
  14. Navdušena sem nad tvojimi torbicami. Tako različne, a vse v tvojem prepoznavnem stilu.
    Všeč mi je voščilnica s copatkoma. Ljubka in nežna.
    Pohvale najmlajši za krasno voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  15. Zelo so mi všeč tvoje torbice, vsaka ima svojo novo zgodbo. In voščilnica s copatki iz filca deluje tako mehko in ljubko. In lepo je pogeldati, da tudi mladina ceni ročno narejene stvari. Zelo lepo narejeno.

    OdgovoriIzbriši
  16. Veš kaj je problem s tvojo voščilnico...
    Copatki so tolk zelo kjut, da se ostali del voščilnice porazgubi.
    Meni je všeč... sploh copatki :)

    Zelo lepo si povedala, kako lepo je pošiljati in prejemati ročno izdelane voščilnice. Jaz se tako posebno že dolgo nisem počutila kot letos ob rojstnem dnevu.
    Moja fanta tudi rišeta risbice v voščilnice in so vedno čudovite.

    OdgovoriIzbriši
  17. Draga Mateja, tudi jaz se ti zahvaljujem za prijetno druženje, za tople besede in čarobno hišico, se slišiva, lepo bodi:))

    OdgovoriIzbriši
  18. Tvoje torbice so vse zelo lepe. Copatki na čestitki so izredno cort. Pohvale tudi vaši deklici za njen izdelek. Lp

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)