ponedeljek, 28. september 2015

Voščilnica

Tokrat je na Craftalnici izziv, ki postavlja v središče žival. Med vsemi našimi živalcami, sem za svojo voščilnico izbrala konja. Postavila sem ga v modro meglico, ki simbolizira mir, harmonijo, neskončnost...


Na moder papir sem odtisnila napis, na drugega pa zvezdice in tako naredila svoj papir za ozadje, saj nikakor nisem našla med zalogo papirčkov modrega vzorca, ki bi mi odgovarjal.


Krogec sem pobarvala z distressi, malce osenčila, dodala nekaj polperlic in natisnila misel.


Kot veliki ljubiteljici slovenskega jezika, mi je bilo kar čudno, da lepim angleško misel, ampak bolj kot sem jo obračala, bolj sem ugotavljala, da je najlepša taka kot je.
Včasih je čisto v redu, da pustimo stvari stat, kot pravijo Primorci :)


Voščilnico prijavljam na izzv:
Craftalnica#143: Živali
SimonSayStamp: No designer paper
Lp, Keltika

21 komentarjev:

 1. Draga Keltika, redno obiskujem vas blog in nimam besed s katerimi bi izrazila svoje navdusenje. Obiscem ga, ko sem vesela, ko sem zalostna ali pa kar tako. Navdusena sem nad vasimi fotografijami, nad vasimi izdelki, predvsem pa nad zapisanimi besedami. Vedno si na koncu lahko recem "vse bo OK". Hvala! Res, hvala!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A veste, draga Vesna, z menoj je enako, naj sedem k pisanju žalostna ali vesela, na koncu vedno zmaga tisto - saj bo, vse je tako, kot mora biti :) Hvala vam in vsem, ki smo skupaj.

   Izbriši
 2. Love the subtle colors and shading...a very sophisticated color combo! So glad that you join the fun over Simon Says Stamp Wednesday “No Design Paper” Challenge!

  OdgovoriIzbriši
 3. haha pustimo stat:)))
  lepo si tole sestavila:)). konjicek je pac ena zelo lepa zivalica:))

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepa misel na simpatični voščilnici. Tudi sama imam probleme z modrimi papirčki in ti si se krasno znašla....zelo lepo.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepo voščilnico si naredila in krasno poudarila konja, ko si ga naredila belega :-))
  Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasno voščilnico si sestavila z lepo mislijo. Tudi sama ne maram tujih napisov, včasih pa je treba mimo tega...Lp

  OdgovoriIzbriši
 7. Ma ja, pusti stat, je že uredi. :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Veš, da sem se prav začudila misli v angleščini. Ampak, kot praviš sama, je najlepša takšna, kot je. :-)) Čudovit izdelek je nastal. Konjiček krasno dopolni misel, ozadje pa je fenomenalno.

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepa je, kar malce čarobna s tem ozadjem za konjem. Kot bi prišel s kakšne pravljice. Čeprav sem tudi sama pristaš domačega jezika, pa se večkrat rada poslužim tudi misli v angleškem jeziku, ker mi enostavno bolj pašejo na dogajanje na voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 10. Lepa! Posebna!
  Nekatere misli res pridejo najlepše do izraza v izvirniku.
  Pozdravček!

  OdgovoriIzbriši
 11. Krasno sestavljena voščilnica. Všeč mi je domanarejeno ozadje.

  OdgovoriIzbriši
 12. Zelo lepo si povezala misel in motiv konja.
  Ozadje je prav mistično. Čudovita voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 13. Mateja, najprej hvala za tako lep komentar pri meni....si me kar pobožala......
  Tejle voščilnici manjka samo še steklena krogla in nekdo, ki zna mistično napovedovati prihodnost. Nekaj čarobnega je v ozadju, predvsem pa v krogu s konjem. Če dolgo gledaš vanj, imaš občutek da padaš nekam v globino.....ups, to je že realnost, vse smo padle v to čudovito luknjo ustvarjalnosti. Lepo bodi. čao

  OdgovoriIzbriši
 14. Lepa, malo mistična s svojo prosojnostjo:), je pa prav, da včasih človek naredi tako, kot v tistem trenutku čuti. Lepo te pozdravljam, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 15. Lepa in umirjena, ki jo dopolnjuje prekrasna misel. Mislim, da je privrela malček iz tvoje globine...... Pozdrav, Helena

  OdgovoriIzbriši
 16. Misel je popolnoma v skladu z glavnim motivom, ki si ga izbrala. Včasih določene stvari pač bolje zvenijo v kakšnem drugem jeziku ... Všeč mi je tudi, kako si se lotila ozadja. Ah ta svoboda, ki jo imamo ustvarjalke: če nimamo pravega vzorčastega papirja, si ga naredimo same :)) Celota je čudovita!
  Hvala, ker sodeluješ na živalskem izzivu v CRAFT-alnici, pozdravček, Maja

  OdgovoriIzbriši
 17. Čudovita.
  Si zasluži TOP 3 uvrstitev.

  OdgovoriIzbriši
 18. Zelo lepa voščilnica, hvala, da jo deliš z nami v Craft-alnici.
  Lp LIli

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)