petek, 6. maj 2016

Verske voščilnice

Kadar so pred menoj novi izzivi, stvari, ki jih ne poznam, se zadev rada lotim na tak način, da si jih ogledam z vseh smeri, kolikor dosežem :) Pretuhtam in skušam spoznati.
Ko me je kolegica prosila za obhajilno voščilnico, sem se najprej lotila raziskovanja tematike, potem pa na lov za izrezki :) Spet so priskočile na pomoč moje blogerske prijateljice (Tina in Hali, super sta, hvala)
Priznam, da mi je izdelovanje vzelo veliko časa in vanj je vloženo veliko ljubezni in veselja.


Naredila sem dvojno voščilnico s številnimi detajli, žepkom za posvetilo in za denar ter jo zapakirala v škatlico.


Dvojno voščilnico sem naredila prvič in mi je še pa še všeč :)



Angelčka sem natisnila na akvarelni papir in pobarvala z distresi.


Še sem jih delala ta teden, s še večjim veseljem :) Pokažem jih naslednjič, to pa prijavljam v Craftalnico na Izziv #159: Reliefno ozadje.
Prva stran je pikčast ( moj najljubši) relief :)).

Pa to ni edina verska tematika, ki me je obkrožala zadnje dni. Prijateljica je potrebovala dve škatlici za čokolado, za učitelja in učiteljico joge.



Se mi zdi, da sta prinesli sonček v naše kraje in kup pozitivne energije. Ob barvanju mandale, nanašanju barv in razmišljanju o tej temi, je resnično zavel en tak prijazen vetrc :)



In potem sem oblekla jopico, noro živahne roza barve...
Ker, barve morda res niso vse, ampak ko se narava obarva živo pisano in je v zraku rumeno oranžna svetloba smo vsi boljše volje :)
Kako dobro je, prisluhniti naravi, brez navodil iz priročnikov za boljše življenje, lahko svet postane lepši.
Lp, Keltika
 

21 komentarjev:

  1. Zelo lepa verska,res si poštudirala na vse malenkosti in jo perfekcjonirala.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  2. Pridna si, da takole preštudiraš in naštudiraš nove stvari. Rezultat je vrhunski in vreden vsake minute, ki si jo vložila v izdelavo vseh treh izdelkov. Tridelna voščilnica je čisto posebna. Zelo mi je všeč. Prav na vse si pomislila. :-) Mandala je pa svetovno pobarvana. Se je kar ne morem nagledati. :-) Na zadnji čokoladnici pa me je pritegnilo fantastično ozadje. Komaj čakam, da pokažeš še ostale voščilnice. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne so vse tri.
    Prva je nežna in ljubka. Lepo si povezala vse tri kreposti.
    Druga je polna barv in energije.
    Tretja pa bolj umirjena in spokojna.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo si se lotila nove oblike voščilnice in priznam, da si me z njo pritegnila. Se bom kašne take lotila tudi sama. Vse si tako lepo z okusom in ljubeznijo okrasila, da sem prav navdušena. Pa vesela sem, da si me ubogala in se nam pridružila v Craft-alnici.

    Voščilnica z mandalo, ohh popolna je, tako polna energije. tudi druga z dekletom v pozdravu soncu, amak prva res zmaga. Pa še napis "namaste", res je lepa. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse tri so čudovite, najbolj pa me pritegne tista z mandalo, daj izžareva toliko pozitivne energije.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako lepo je bilo brati tvoje vrstice. Vse tri so mi zelo všeč in vidi se, da si vse tematike dobro "naštudirala".

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite so,
    vsaka nosi v sebi nekaj posebnega
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooooo Mateja, to si pa preštudirala v nulo:), kakšne super odlične voščilnice si naredila - jih je veselje pogledat. Očarajo tako barve kot primernost elementov. Sem vesela, da si se nam pridružila v CRAFT-alnici. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni je všeč ta za obhajilo. Lepa kakor jo obrneš, da ima diskreten žepek za denar je še posebno praktično. Sigurno bo ta voščilnica lepo darilo in jo bo res vredno shraniti.

    OdgovoriIzbriši
  10. Sem jih že občudovala na FB, krasno so ti uspele vse tri.

    OdgovoriIzbriši
  11. Joj kakšne lepotičke pa si nam tokrat pokazala. Za obhajilo sta zelo lepi in angelčka si izredno lepo pobarvala. Pri čokoladnicah pa se vidi , da si vanje vdahnila svojo dušo z mavričnimi barvami.

    OdgovoriIzbriši
  12. Same čudovite stvari. Prva ti je glede na nepoznavanje tematike vzela najbrž kar precej časa, ampak se je izplačalo, ker je res čudovita. Za drugo nimam besed, čisto so me prevzele barve. Žari in kar seva energijo. Zadnja, malce bolj umirjena, pa tudi nič ne zaostaja za prvima dvema.

    OdgovoriIzbriši
  13. Kako nežna je prva in energije polna druga , ter spet taka taprava "jogistična" tretja...Pridna si bila in prekrasne izdelki so nastali...

    OdgovoriIzbriši
  14. Si imela pa pestro ustvarjati tako različni tematiki. Ampak z obema si odlično opravila.

    OdgovoriIzbriši
  15. tole so pa prave male čarovnije, vse tako okusno in lepo - in te krasne barvne kombinacije ... si me čisto začarala.

    OdgovoriIzbriši
  16. Vse tri so res lepe. Zadnji dve sta mi zaradi vseh barv sploh zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  17. joj kolk so lepe vse po vrsti:))) angelcek kot varuh:))) namaste pa tko energijski:)))

    OdgovoriIzbriši
  18. Na verske lahko rečem samo...prekrasne, ker jih sama ne znam izdelovati. Mi je pa toliko bolj padla v oči "jogi"varianta...obe čokoladnici sta hudi, tale oranžna še posebno....energična....ubijalska. čao

    OdgovoriIzbriši
  19. ooo kako ljubke voščilnice si naredila :-))
    Res so krasne vse tri. Prva nežna, druga je polna energije in tretja deluje spokojno.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno

    OdgovoriIzbriši
  20. iii, kako lepo vse po vrsti..., tudi meni je pikčasto ozadje najljubši relief:).Čudovito in domiselno, sporočilno si ustvarjala vse pokazano, paša za oči in duha, hvala, ker deliš v CRAFT-alnici, lp, T.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)