nedelja, 11. oktober 2015

Dve voščilnici

Opažam, da so moje objave vse bolj papirčkaste. Se pozna, da je dež in, da me izdelovanje voščilnic neznansko veseli. Ta vikend je bil zeloo papirnat.
Prvo voščilnico sem izdelala za damo, ki praznuje 50 let.


Brez rožic skoraj ne morem.


Te vrtnice so zložene skupaj iz naštancanih rožic, šablonico prelepe bordure, pa mi je (skupaj s polno kuverto izrezkov), podarila Maja iz simpatične Hiške.
Z drugo voščilnico je bil pa hec. Soseda jo je naročila moji mami, ki je zadevo razumela narobe in tako sem namesto voščilnice za zlato poroko, naredila tako nedolžno, belo, za mladoporočenca :))


Soseda je bila sicer kar zadovoljna, čeprav je sprva malce čudno pogledala, sem pa jaz zato hitela naredit še eno, v zlatih barvah 50te obletnice poroke. Ker pa se je šlo že za minute ni prišla do fotografiranja :)

Prvo voščilnico prijavljam na izziv:
LilPatch of Crafty Friends: Challenge#19 . Anything goes
In na Razstavo mojstrovin na Mavelu, saj sem uporabila njihovo štampiljko z mislijo

Drugo, poročno pa prijavljam k
Tini v njeno Galerijo. Uporabila sem njene štampiljke in izrez Sreča.

Lp, Keltika

20 komentarjev:

  1. Tole z drugo voščilnico me spominja na "telefon", ki smo se ga igrali kot otroci. :-))) Voščilnica pa je čudovita. Super nežna in zelo lepa za mladoporočenca. Prva pa je fantastična. Čudovito znaš dodati rožice. Meni to nikdar ne uspe. Tudi barvna kombinacija mi je zelo všeč. Super, da si se "vrgla" v papirčkanje. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Gorgeous Keltika! Both of these cards are fabulous! I am your newest follower and would love to have you follow my blog also. I am having a blog celebration; with lots of prizes. I would love for you to join as a follower, comment on my blog celebration post and add your blog to Mr. Linky.

    Thanks so much for joining our Lil Patch of Crafty Friends Challenge. We hope to see you again in the next challenge. Good luck in the challenge. Hugs, Gloria DT

    http://purpleglocreations.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasni sta obe, verjetno vse tri ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasni sta obe, prva sploh. Krasna barvna kombinacija, petdesetka je tako lepa in vsi dodatki super.
    Prva je pa res bolj za mlad par, tako nežna in nedolžna, ampak lepa pa je. Jo boš imela pa na zalogo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Prva je čudovita, vse od podlage, burdure, do umetelno narejenih rožic. Zelo mi je všeč tudi napis. Druga pa, tako kot si sama rekla, lepa a presenečenje:), samo da gospa ni mislila, da se mora še enkrat poročiti:) Uživaj v papirčkanju še naprej:), LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vsaka terapija dobro dene :)

    Lepo!
    Uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  7. vau, prva se mi zdi kot mojstrovina, kako obvladaš te rožice, in to iz štanc, neverjetna si :))). krasne bordure, postavitev, vse ...

    pa tudi druga je fenomenalna, nežna in ja, sem se kar nasmejala, kot otroški telefon, kot pravi oldpunca :)).

    OdgovoriIzbriši
  8. Opažam, ja, da si vedno bolj v papirčkih, kar pa ni prav nič narobe. Je pač tak čas, ko gre narava počasi h počitku in se kaj dosti zunaj ne dogaja. Čudoviti voščilnici, si postala že prava mojstrica! Seveda pa komaj čakam tudi kakšne objave iz narave, saj tvoje oko in kamera vedno ujameta kaj zanimivega, poleg tega pa vedno fotografije pospremiš z zanimivimi zapisi.

    OdgovoriIzbriši
  9. Vse boljša in boljša si. Obe sta krasni. Prvi tako lepo pristoji to ozadje "lesenih desk" in krasno si skombinriala z dodatki. Ta druga je pa tako lepa, nežna in romantična. Ja, več kot je posrednikov, slabše je. Imaš pa zdaj eno poročno na zalogo. :) Lep začetek tedna vam želim.

    OdgovoriIzbriši
  10. Uauuu bravo, krasni sta. Vidiš, ni zmeraj dobro imeti posrednikov, se hitro kakšen podatek izgubi :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ti kar nadaljuj s papirčkanjem saj to zelo dobro obvladaš. Pri prvi mi je padla v oči zanimiva barvna kombinacija in št. 50 , ki me spominja na slasten medenjak. Drugo boš pa imela na zalogo.

    OdgovoriIzbriši
  12. Misliš, da je belina motila staroporočenca.???...sta si naredila pa še en medeni mesec....Papirčkanje te je res čisto zasvojilo, vendar ti paše, znaš, obvladaš in nenazadnje pri tem zelo uživaš. To se vidi po izdelkih, s katerimi vedno znova presenečaš. Tako kot danes. čao

    OdgovoriIzbriši
  13. Pa ti si že prava mojstrica, res presenečaš, to da te je papirčkanje zasvojilo ti pa verjamem:))))) Krasni voščilnici, lepo bodi, T.

    OdgovoriIzbriši
  14. ma kolk si lepo napisala za damo:))) to bom jaz prov kmalu hihih
    prelepa mi je bla pa tudi ona lepa bela:)) ma nic hudega bela al pa zlata vzemimo to kot cista ljubezen toliko let:)))

    OdgovoriIzbriši
  15. Kako je morala dama zavriskati ob takšni voščilnici. Popoln preplet barv, elementov in postavitve!

    OdgovoriIzbriši
  16. Lepo, ker te je poneslo v svet papirja in se tam počutiš domače.
    Obe sta čudoviti. Rožice res znaš zelo lepo razporediti.

    OdgovoriIzbriši
  17. Aj, aj, aj, zdaj ni več poti nazaj (iz papirčkanja mislim). Presneto, kako ti zleze pod kožo in te zasvoji. In prav je tako, posebej če v tem res uživaš.
    Voščilnici sta čudoviti.

    OdgovoriIzbriši
  18. Elegant design and lovely colour combo.. Thank you for sharing your talent with us at Lil Patch of Crafty Friends challenge #19.. Hope to see you again in our next challenge.. and good luch at the draw.. <3

    hugs,
    ~RoRa

    OdgovoriIzbriši
  19. :) Kako sem vesela, da ti šablone in izrezki pridejo prav, tako čudovito jih znaš uporabiti! Ti kar veselo nadaljuj s papirčkanjem, rada imam prav vse vrste tvojih objav, pa naj bodo z voščilnicami, recepti ali pa tvojimi razmišljanji. Fotografije so pa itak vedno TOP. Obe voščilnici sta prelepi, rožice obvladaš, krasne so, ob drugi voščilnici sem se pa nasmejala, včasih res pride do nesporazumov, če imamo posrednike :))

    OdgovoriIzbriši
  20. Obe sta zelo lepi, najbolj pa mi so mi všeč robni izrezi pri prvi :-))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)