nedelja, 15. november 2015

Voščilnici

Tudi Najmlajša rada papirčka, riše in barva, rada gleda Tinino malo šolo in ustvarja. Tokrat je želela naredit zahvalno voščilnico za eno prijazno osebico.


Uporabila je Tinine pravokotnike s šivi in hvala.
Prijavljam jo na izziv
 Ko me inspirira#42- hvala

Pa tudi mene se zadnje dni drži ustvarjalna vnema in nastalo je kar nekaj voščilnic, ki so odšle brez poziranja pred fotoaparatom. Tale je utegnila toliko počakati, da sem jo slikala :)


Za gospoda, ki rad vrtnari.


Tudi jaz se sprašujem, kako sem lahko karkoli naredila, dokler nisem imela svetovnih Tininih pravokotnikov s šivi...
Lp,Keltika

12 komentarjev:

  1. Najmlajša je ustvarila super voščilnico, očitno gre po tvojih stopinjah, saj je tudi tvoja čudovita. Ja, le kako smo bile lahko brez Tininih izdelkov???!!! Lepo nedeljo.

    OdgovoriIzbriši
  2. jooooj kako luštkano voščilnico je tvoja hčerkica naredila....res. kri ni voda. Ustvarjalna kot mamica :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo, krasni sta obe, super barve, tinine šablone pa zakon.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vprašanje o Tininih pravokotnih s šivi je na mestu. :-)) Tvoja Tamala je sestavila zelo lepo zahvalnico. Vidim, da ima rada konje, saj velikokrat uporabi prav motv konja. :-)) Tvoja voščilnica za gospoda, ki rad vrtnari, pa je naravnost fantastična. Super senčenje!

    OdgovoriIzbriši
  5. oooo kolk pipi konjicek:)))
    za vrtnarja pa lepa lepa:)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Hi hi, tudi jaz se za marsikatero šablono tako sprašujem :) Lepa za gospoda vrtnarja in tudi vaša tanajmlajša je super izdelala svojo zahvalnico. Prav vesel je tale konjiček, da lahko nekomu ponese zahvalo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Brez skrbi, naslednico za tvoj ustvarjalni blog imaš...mala ima ves potencial. Vrtnarska se mi pa tudi zelo dopade. Tina je res zakon in tudi sama že komaj čakam, da bo spet kakšna nova kolekcija. čao

    OdgovoriIzbriši
  8. oooo kako sta obe lepi, sploh konjiček je tako prisrčen in se vdid po komu ima deklica talent ;) glede vprašanja o odtisih - jaz jih printam na 160g colour copy papir in barvam jih s Copic markerji ;) LP

    OdgovoriIzbriši
  9. Bravo za mlado ustvarjalko, se ve, po kom ima gene! Tvoja je prečudovita, lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Iz srca hvala mladi ustvarjalki, da se nama je pridružila pri izzivu s tako zelo lepim konjičkom <3. Pohvale pa tudi mami za čudovito zalivalko s cvetjem in hvala za tako lepe besede :-).

    OdgovoriIzbriši
  11. Odličen par sta. Voščilnici sta zelo lepi. Lp

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)