sobota, 4. junij 2016

Voščilnici v škatlicah

Za okrogli obletnici sem naredila voščilnici s šopkom. Znotraj se skriva žepek za denar, pospravila pa sem ju v škatlici.


Rože na voščilnicah so mi všeč. Sploh, če jih lahko naredim sama. Ta lepa cvetlica na voščilnici je pravzaprav Sizixova šablonca teloha, ki sem ga dobila v bonbončku pri Andreji. Izredno uporabna šablonca in ravno prave velikosti.



Druga voščilnica me je zapeljala v modro barvo, največji cvet  je kitajska šablonca, kupljena na aliexpresu, reže pa tako super, da sem prav presenečena.


Tudi to sem pospravila v pripadajočo škatlico.


Najlepše je sicer, ko pogledam preko cvetočih trav. Če bi lahko ta pogled spravila v škatlico, bi imela na vsaki polici eno :)


Srečno
Lp, Keltika

19 komentarjev:

  1. u kolk so lepe:))))) takoj bi imela notri skrite lepe spomine:))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Prečudovite so. Teloh si tako lepo pobarvala, da izgleda kot pravi. Prava paša za oči.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovite cvetlične aranžmaje si pripravila in tudi travniški je čudovit (se popolnoma strinjam s tabo, da bi ga zapakirala in shranila za zimski čas).

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasne rožice na voščilnicah in tudi škatlici sta zelo lepi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudoviti voščilnici si izdelala in seveda tudi škatlici. Za malenkost mi je prva malo bolj všeč, zaradi barv. Travniki so pa tudi pri nas sedaj čudoviti (tisti, ki jih še niso pokosili). Lepo bodi

    OdgovoriIzbriši
  6. Sama milina veje iz voščilnic in travnika...

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudoviti voščilnici si naredila, všeč mi je, da si ju prešila in všeč so mi tvoje rožice. In ja, rožice na voščilnicah so tudi meni zelo všeč, res dajo neko toplino in globino.

    OdgovoriIzbriši
  8. Takšni bogati, lepi in cvetoči voščilnica si res zaslužita škatlici.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudoviti voščilnici in obe lepo zapakirani. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Dve barviti čudovitki v pripadajočih škatlicah. Všeč mi je šivan rob. Tudi jaz sem se zadnjič spravila nad mojo Ružo step, pa reva uboga ni hotela sodelovati ali sem pa jaz prebukova za kaj takega:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Obe voščilnici sta lepi v svojem nežnem cvetenju in ni čudno, da imaš ideje, ko pa je prav tako tudi v tvoji okolici:) Cvetje je res taka hvaležna in vedno uporabna zadeva in ti si jih postavila v lepe šopke ter zapakirala v super škatlice:) Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  12. Prekrasni in bogati sta. Navdušena sem :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Vau, kako čudovito si sestavila šopka na obeh voščilnicah! Popolnoma sem navdušena. Tudi škatlici sta zelo lepi in natančno izdelani. Ni pa ga čez cvetoči travnik. :-)) Krasna fotka.

    OdgovoriIzbriši
  14. Čudoviti voščilnici in škatlici, toliko detajlov in natančno izdelani, pa še denarček se lepo notri spravi. Če ti uspe pa še pogled na travnik spraviti v škatlico, prosim sporoči, bi imela eno. ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. Čudovita tako voščilnica kot škatlica.

    OdgovoriIzbriši
  16. vau, kako si vse tole lepo naredila, kakšni aranžmaji ... a vse to se da narediti, uf ... in te lepe tvoje barve, se jih kar ne morem nagledati ... res lepo in elegantno.

    OdgovoriIzbriši
  17. Čudoviti voščilnici, kot tudi škatlici :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)