nedelja, 18. marec 2018

Med najboljšimi prehrambenimi blogi v Sloveniji

Dragi moji bralci, en srčni hvala  - vsem, ki ste me s svojimi glasovi postavili ob bok kuharjem blogerjem, ki se s kuharsko umetnostjo ukvarjajo 'na polno'. Izdajajo knjige, snemajo tv oddaje, organizirajo delavnice..kuhanju posvečajo bistven del življenja. Z mojo simpl kuhinjo preprosto živi moja družina, kuham rada, ni pa to dejavnost, ki bi ji posvečala vso energijo 😊. Rada kreiram nove recepte iz preprostih sestavin, rada jih delim in vesela sem, kadar mi poveste, da kuhate po njih in, da so dobri. A Čarovnije z male kmetije še zdaleč niso kuharski blog, ta prostorček v spletu je le preprosta ogrlica, nanizana iz malih trenutkov.


Priznam, da sem bila januarja, ko so me iz projekta Skupaj za zdravje človeka in narave, kontaktirali in obvestili, da je moj mali blogec nominiran med 12 najboljših prehranskih blogov v Sloveniji, zeloooo presenečena. Potrebovala sem nekaj dni, da sem sprejela odločitev za sodelovanje v tej lepi akciji. Doslej sem blog pisala anonimno, javna priznanja, tekmovanja, reklamiranaja in podobno mi niso bila potrebna ne za preživetje, ne za krepitev samozavesti. Želela sem deliti, bila sem iskrena in dolgo je mojim bralcem to zadoščalo, meni pa je vsak vaš komentar, vsaka pošta, vsak zabeležen obisk, dajal občutek, da delam dobro, prav in, da nisem sama v svojih razmišljanjih.


Ampak, ker ste me bralci poslali med nominirance, se mi je zdelo prav in pošteno, da izziv s hvaležnostjo sprejmem.

Danes mi resnično ni žal. Spoznala sem nekaj prijetnih ljudi, ponovno doživela, kako dobro zna moja družina stopiti skupaj in izpeljati projekt tako, da je v veselje in potrditev vsakemu izmed nas, začutila sem pozitivno energijo mojih bralcev, ki me je ponesla vse do peterice naboljših kuharskih blogov v Sloveniji in ne nazadnje, spoznanje, da je moje veselje do pisanja in deljenje drobnih ustvarjalnih trenutkov, navdihnilo marsikoga med vami me je nepopisno osrečilo in napolnilo s hvaležnostjo.

  
Včeraj je bila na sejmu Altermed razglasitev najboljših, med samimi skoraj profi kuharji, sem zasedla 5. mesto, kar mi je v veliko čast in spodbudo za naprej. Dekleta iz projekta Skupaj za zdravje človeka in narave so izpeljale res krasno akcijo, povezale številne aktereje in naredile krasen dogodek. (čeprav, verjemite, ni bilo lahko pripravljati jedi in poleg tega še kaj kolikor toliko smiselnega povedati pred publiko, fotoaparati in kamerami 😊)


Predstavitve vseh petih najboljših blogov, vključno z mojim, ste lahko brali v Zarji, ta teden pa bo objavljena tudi reportažica z včerajšnjega sejma.


Sladica, ki sem jo pripravljala na sejmu, moje POLENTINCE so nekaj resnično posebnega, čisto naš familjarni recept, lahko mi verjamete, da so božanske, recept pa zapišem jutri na facebook, na blog pa morda kakšen dan kasneje.


Kolikokrat sem zapisala, upajte si, stopajte po svoji poti, bodite pogumni.


Kolikokrat sem dejala, da verjamem, da vse kar daješ dobiš nazaj. Morda ne danes, morda ne jutri, morda ne tako in ne od tistega, ki pričakuješ. A če imaš srce odprto, lahko čutiš drobne sreče, ki se kotalijo s teboj :)

Sama jih pogosto začutim, v tem projektu pa se jim ni bilo mogoče izogniti, drobnim srečam, ki so se kotalile z menoj :)
 
Hvala vsem, ki berete, vsem, ki ustvarjate ta svet prijazen in svetel 💗.
Srečno, Keltika

14 komentarjev:

 1. Iskrene čestitke!!!!!
  Vesela sem zate, snežni pozdravček iz doline, kjer snega navadno ni.
  Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. iiii, kako sem vesela zate in za vso vašo družino. Iz tvojih postov, receptov veje ljubezen do vsega kar počneš in si več kot zaslužiš, da se tebi in tvoji družini dogajajo take lepe stvari. Le tako naprej. Iskrene čestitke.

  OdgovoriIzbriši
 3. Joj kako sem vesela zate. Čudovito, čestitke.

  OdgovoriIzbriši
 4. Iskrene čestitke in topel objem! Hvala za čudovit zapis. :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Čestitke in bilo mi je žal, da te nisem mogla priti pogledati in te objeti :-)

  OdgovoriIzbriši
 6. Hudoooo čestitke! Tvoji recepti se res berejo in so videti svetovno, priznam pa da nisem še nobenega poiskusila. Bo treba tole spremeniti :). Hvala ker deliš stvari ki te osrečujejo z nami - ostani taka kot si :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Iskrene čestitke! Res si dobra!!!!
  Ni se ti treba cuditi, da si med najboljšimi prehrambenimi blogerji!
  Tvoji recepti so tako dobri, pristni, enostavni, ISKRENI! Kar nekaj sem jih že "sprobala" in res so okusni! Največkrat pripravim tiste v katerih je prosena kaša, ali pa zelje.
  Seveda je lepo brati in pogledati tudi tvoje druge številne izdelke, pa slike živali in narave!
  Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 8. Super in čestitke! Več kot upravičeno ...

  OdgovoriIzbriši
 9. Iiiii kok fajn. Iskreno ti povem , da si zadluženo med najboljšimi. Lepo, da so opaxili tvoje vdano delo in pozitivo.
  Čestitam 😙😙😙

  OdgovoriIzbriši
 10. Navdušena in vesela zate, za vas, kot družino. Že sama izkušnja je super, zasedeno 5. mesto pa še toliko bolj. Čestitke iz srca.

  OdgovoriIzbriši
 11. Čestitke, res sem vesela zate. Pri tvojem blogu in tvoji kuhinji sta mi najbolj všeč skromnost in preprostost. In ta tvoja pozitivnost. Kot bi posijal sonček:)

  OdgovoriIzbriši
 12. Iskrene čestitke. Rada prebiram tvoj blog in sem z veseljem prebrala članek tudi v reviji. Še naprej nas takole razveseluj :).

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)