petek, 9. januar 2015

Petkova voščilnica

Imam občutek, da ne bom nehala s papirčki. Vedno nove ideje mi ne dajo miru. Poleg tega zdaj vidim, koliko različnih izzivov je v tem papirnatem svetu! Pa to ne moreš verjet. Mislim, da je papirčkanje trenutno najbolj popularna in prodajana umetnost. In koliko ljudi to bere in komentira, deli ideje in znanje...Čisto poseben svet. Zdi se mi, kot da se je ustvarila ena močna papirčkasta sfera, nabita s pozitivno energijo. To drži svet v tirnicah. Ustvarjanje lepega. Lepih stvari, lepih misli, pohval. Kot otroci smo, ko dobijo papir in škarje. Vesela domišljija brez meja. Skozi material se, kot skozi cedilo, precedijo vse težke misli in slaba volja, spremenijo se v čisto uživancijo. Ob delu in gledanju ustvarjenega.

Tokrat sem naredila voščilnico za rojstni dan.


Voščilo ni čisto klasično, ampak meni se strašno dopade.


Brez čudovitega Tininega tageca ni šlo :)
Nekaj stvari pa sem tokrat uporabila prvič.
Štampiljko z mislijo.
Emosirno šablonico pike.

Zato voščilnico prijavljam na izziv, ki sem ga našla pri oldpunci.
Všeč mi je ideja, ki jo podpira Darnell - uporabimo tisto, kar imamo.

                                                  

I'm entering this card to NBUS Challenge #3. The stamp with beautiful wishes and embossing folder-Dot . were used for the first time on this card.

No, vsaj upam, da mi prijava uspe, ker bo tudi to en nov izziv :)

Prijavljam jo tudi na:

* Ko me inspirira # 33 - čipke

Prav fino, da zemlja počiva in se kakšno pletje in okopavanje najde edino v rastlinjaku. Rožice zunaju spijo, tiste v hiši pa so bolj klavrne pri naši slabi svetlobi.


In je več časa za raziskovanje ljubezni, ki je počivala, bi rekla, vse od vrtca...papir, itak :))


Srečno :)
Lp, Keltika

30 komentarjev:

  1. Kako zelo lepo si tole povedala....čisto si na papir prenesla vse, kar si mislim o ustvarjanju :-). Potem pa si nas še pocrkljala s čudovito voščilnico. Prav vse na njej mi je zelooo lepo...krasne barve in postavitev. Nekdo bo zelo vesel! Res hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  2. keltika, kako lepo si povedala in kako čudovito voščilnico si naredila. Mi je všeč, to kar praviš - "uporabi kar imaš pri roki!". se največkrat tudi jaz takole znajdem, ker nimam nobenih naprav.
    komaj čakam novih!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita je! Napis je res prav poseben, tak za na steno. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, papirji so kot najboljša droga in meditacija hkrati :) Jaz te tako dobro razumem :) in sem hkrati zelo vesela, da te je tako potegnilo v papirnato ustvarjanje. Tako simpatično si tole vse skupaj sestavila. Tak domač pridih ima tvoja voščilnica, tako kot vse tvoje objave.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uau kako krasno in lepo! Srček je tako prikupen in tvoja voščilnica prav žari od pozitive. Krasno! Lep vikend. Pozdravček! M.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja , papir je res en dober material. Jaz sem ga začela dodajati glini (peperclay) tako, da ni nikoli konec raziskovanja in učenja. Pred prazniki sem delala papirnate snežinke in se kar nisem mogla odlepiti od mize, tam bi bila kar cel dan in rezala....
    Zelo lepe so tvoje voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna je in vešč so mi detajli (privihan rob pa nekaj kamenčkov in srček ...) ;9

    Pozdravček, B.

    OdgovoriIzbriši
  8. Se čisto strinjam s tabo. Tukaj je ena skupina pozitivno mislečih in vesela sem, da sem del tega. Po vsem kar se dogaja negativnega na svetu, je tukaj eno tako lepo zatočišče, ki ti pove, da so še dobromisleči tukaj.
    Voščilnica je lušna in ta karo ga tako poživi.

    OdgovoriIzbriši
  9. Me veseli , da je še nekdo padel v to luknjo, iz katere ne more splezat. Sicer pa roko na srce...tudi če bi bila v tej luknji lojtra, bi ostala v luknji. Moi je lepo napisala....lepo zatočišče, jaz pa dodajam ...azil za dušo.
    Voščilnica se ti dopade !!!!...ne boš verjela, meni tudi. Uživaj .čao

    OdgovoriIzbriši
  10. Tudi jaz se zelo strinjam z vsem, kar si napisala o papirjih :) Zelo lepo je videti tvoje izdelke!! Všeč so mi barve, uporabljeni materiali. Tako nežna je in hkrati domiselna in igriva. Pa fotografije so neverjetne. Lp Ana

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovito... papirčki so res zanimivi in nešteto možnosti uporabe, ko pa dodaš še čipke je pa izdelek popoln!

    OdgovoriIzbriši
  12. Oooo, kako lepo :) Jaz bi bila prav vesela če bi dobila tako voščilnico za rojstni dan.
    Lp,Larisa

    OdgovoriIzbriši
  13. lep mi je tale karo vzorec:)))) celota pa špica:))

    OdgovoriIzbriši
  14. Keltika, ti kar pridno papričkaj :). Lepo!

    OdgovoriIzbriši
  15. Lepo si zapisala to, o čemer nas razmišlja večina v tem papirčkastem virtualnem druženju. :-)) Vidim, da si se opremila s pripomočki in nastala je čudovita voščilnica. Zelo mi je všeč zavihan vogalček. :-)) Tvoje fotografije pa so sanjske. :-)

    OdgovoriIzbriši
  16. Paper is a very big part of my world because I enjoy making cards! Your card is SO pretty with those beautiful curled edges and distressing! It's sure to brighten the recipient's day when they receive it :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Ti le ostani pri papirčkanju, saj ti očitno dobro gre in zakaj bi odnehala, če ti je tudi v veselje. In kot so že punce pred mano ugotovile, je to nekaj za dušo, sproščanje... Lp

    OdgovoriIzbriši
  18. Lep pozdrav, me veseli, da so te papirčki potegnili:)), jaz sem bila povsem in sem še navdušena nad tem, da sem padla v ta svet. Voščilnica je cortna:) Uživaj in se "slišimo". LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  19. Zelo zelo lepa. Tale modro-bela kombinacija mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  20. Potpuno mi se sviđa stil ove čestitkice, srećno.. Divna topla atmosfera na tvojim slikama..

    OdgovoriIzbriši
  21. Jap, naš bloggerski svet je res en čudovit, umirjen, pisan, ustvarjalen, ... in res smo lahko vesele, da ga imamo!
    Si ne predstavljam, kaj bi brez ustvarjanja :-))
    Krasno voščilnico si naredila in zelo lepo uporabila Tinin tagec :-))

    OdgovoriIzbriši
  22. Your card is very pretty, Keltika! I love the curled edge treatment and the lacey ribbon! I lost a little bit in the translation to English, but I think you were talking about what a wonderful and positive our little corner of Blogland is and how card makers are very kind and caring people and I totally agree with you. This is a wonderful hobby and a wonderful way to make friends from all over the world.

    Thank you so much for joining in my NBUS Challenge #3 to use your products that have never been used before!! Thank you, too, for joining my blog as a follower! It's a pleasure to meet you and return the compliment by becoming your newest follower!! I'm so glad Sonja told you about me and I hope to see you again soon!! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  23. Čudovita voščilnica in nabita s pozitvno energijo :). Me veseli, da ti je "naš" papirčasti svet zlezel pod kožo - kar ostani z nami in deli svoje zamisli in kreaciej še naprej :).

    OdgovoriIzbriši
  24. Vesela sem, ker te je potegnilo v ustvarjanje s papirčki, saj boš marsikateri v velik navdih.
    To si naredila tako lepo, da samo gledam ...

    OdgovoriIzbriši
  25. Popolnoma se strinjam s tem, kar si zapisala o svetu papirčkanja! Lepo je biti del tega. Lepa je tudi tvoja voščilnica z močnim sporočilom. Vidim, da si hitro ukrepala glede šivanih robov :) Mene še vedno vsakič znova prevzame, ko vzamem izrezke s šivanimi robovi iz big shota :)
    Še eno vprašanje imam - v komentarju pri meni si omenila slikanico o zajčici Mili, pa sem malo brskala po spletu - gre morda za knjigico z naslovom Fižolina? :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Your card is beautiful and I love the "rolled edge" on the card. I came to you from Darnell's blog. I loved your story about the pudding too! Have a great day!

    OdgovoriIzbriši
  27. Hvala za odgovor, Keltika, bom poiskala knjigico (čeprav naša knjižna omara že poka po šivih, se lepim slikanicam pač ne morem upirati, hehe). Prav lepo bodi! Maja

    OdgovoriIzbriši
  28. What a very fun card design and wonderful pictures.

    Hugs Diane

    OdgovoriIzbriši
  29. Kar nadaljuj s papirčkanjem, ker so tvoje voščilnice prav nekaj posebnega!
    En lep dan ti želim, Jana

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar. Kot bi posijal sonček :)